Tiiasta sanottua

Tiia on vuorovaikutustaitoinen, osaava ja näkemyksellinen päättäjä, jolla on sydän paikallaan.

Marko Koskela
kaupallinen johtaja, insinööri
hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja

Tiia on iloinen, energinen ja osaava. Tiia on tarmokkaasti edistänyt lasten ja nuorten koulu- ja hyvinvointiasioita. Tiia nauttii laajaa luottamusta Järvenpään Kokoomuksen puheenjohtajana ja on kyennyt reippaalla otteellaan houkuttelemaan kaiken ikäisiä naisia ja miehiä aktiiviseen toimintaan.

Tuija Kuusisto
Kaupunginvaltuutettu 2018-2021
Varavaltuutettu 2013-2018

Suosittelen Tiiaa vilpittömästi täydellä sydämellä, kun sitten pitää äänestyskopissa valita hyvistä ehdokkaista se paras. Uskon ja luotan, että Tiia ajaa meidän kaikkien yhteisiä asioita parhaalla mahdollisella tavalla.


Jari Saarinen
Suunnittelujohtaja

Tiia valittiin kokoomuksen Kokoomusmuurahaiseksi 2021 ja eikä suotta. Olen tuntenut Tiian vuodesta 2013 Anttilan koulun vanhempainyhdistyksestä. Tiia oli pj ja osallistuminen yhdistyksen asioiden pyörittämiseen kaikkine Talvirieha järjestelyineen oli aivan jotain uskomatonta. Hän omistautui täysin yhdistykselle ja oli aina valmiina vetämään kaikenlaisia tapahtumia tunteja laskematta. Lapset ja lasten eteen tehty työ on aina ollut Tiialla lähellä sydäntä. Tiia sai siellä tekemästään työstä vanhempainliiton tunnustuksen. Samalla hän toimi myös Järvenpään Vanhempainverkostossa useamman vuoden ja lähti sieltä puheenjohtajan roolissa pois. Lisäksi Tiia ehti osallistumaan myös kaikkiin Järvenpään kokoomuksen tapahtumiin ja kokouksiin.

Tiia on rempseä Savolainen savolais- sutkautuksineen ja saa kaikki aina hyvälle mielelle. Kun hän jotain lupaa tehdä niin voi olla varmoin mielin että hän sen myös pitää. Tiialla on jalat maassa ja hän osaa käyttää sitä maalaisjärkeä sekä huomio hyvin muiden näkökannat. Tiia uskaltaa pitäytyä mielipiteessään mutta myöskin perustelee miksi hän on juuri sitä mieltä.

Suosittelen Tiiaa vilpittömästi täydellä sydämellä, kun sitten pitää äänestyskopissa valita hyvistä ehdokkaista se paras. Uskon ja luotan, että Tiia ajaa meidän kaikkien yhteisiä asioita parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen tehnyt Tiian kanssa Kokoomusyhteistyötä usean vuoden ajan.

Tero Rantanen

Toimittuaan joitakin vuosia yhdistyksen sihteerinä Tiia valittiin 2019 Järvenpään Kokoomus ry:n puheenjohtajaksi, missä asemassa hän on toiminut nyt myöskin Keski-Uudenmaan Kokoomusyhdistysten yhteistyöryhmän puheenjohtajana. Tiia on johtanut paitsi Kokoomuksen Järvenpään kunnallispoliittisen ohjelman laatimista niin yhdistyksen puheenjohtajana myös koko kuntavaalioperaatiota. Olen tehnyt Tiian kanssa Kokoomusyhteistyötä usean vuoden ajan. Pidän häntä erittäin yhteistyökykyisenä, tunnollisena ja luotettavana vaikuttajana, jolla Kokoomuksen periaatteet ovat hyvässä tunnossa.

Tero Rantanen
aiempi kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen
yhdistyksen monivuotinen puheenjohtaja ja hallituksen jäsen
varapuheenjohtaja
Järvenpään Kokoomus ry

Tiia on ahkera ja perehtyy monipuolisesti asioihin. Kuulumme ????:llä Tiian kannatusryhmään!

Jukka ja Marita Virkki

Tiia on vakuuttava, ystävällinen ja luotettava. Tiian motto kokoaa, ei karsinoi. Ollaan yhteisellä asialla.

Leena Graeffe

Kuvailen ystävääni ja kuntapoliitikkokollegaani Tiia kolmella sanalla: ystävällinen, ahkera ja määrätietoinen.

Petri Graeffe

Sain tutustua Tiiaan neljä vuotta sitten vaaliteltoillamme, kun hän oli aloitteleva kuntapoliitikko, joka keräsi sitten mukavan äänipotin ensimmäisissä vaaleissaan. Tiian ystävällisyys ja valoisuus kaikkia kohtaan teki heti myönteisen vaikutuksen. Näiden neljän vuoden aikana Tiia on ollut Järvenpään Kokoomukselle ensin sihteerinä ja sen jälkeen puheenjohtajana kullanarvoinen. Hänen työpanoksensa yhteiseen hyvään on ollut todella suuri. Tiian määrätietoisuus ja arvot ovat ohjanneet häntä kaikessa toiminnassaan. Juuri tällaisia ihmisiä on mukava äänestää vaaleissa.

Petri Graeffe, kaupunginvaltuutettu