Tule mukaan vaikuttamaan

Julkaistu:

Järvenpää on kehittynyt viime vuosina valtavasti.

Meillä on rakennettu paljon ja suurin hankkeemme on par aikaa työn alla keskustan kävelykadun tuntumassa. Meillä on Järvenpäässä hyvä yhdistelmä luontoa ja kaupunkia. Upea rantapuistomme ja Tuusulanjärvi tuo luonnon lähelle myös keskustassa. Ja järvi itsessään onkin tämän kaupungin helmi – harvassa Etelä- Suomalaisessa kaupungissa on tätä nykyä mahdollisuus kävellä talvisin jäällä, käydä kesäisin
ongella tai ylipäätään nauttia järven tuomasta kauneudesta sekä rauhasta keskellä kaupunkia. Muutin itse Järvenpäähän juuri ennen lasteni syntymää vuonna 2003. Kaupunki oli tuolloin kovin erinäköinen. Oli asuinalueita sekä keskusta mataline rakennuksineen. Nyt kaupunkikuvassa on paljon uutta rakennuskantaa ja vanhaa, huonokuntoista rakennuskantaa on uusittu. Rantapuisto on myös kokenut parannuksen ja sitä tullaan katsomaan kauempaakin. Järvenpää on kehittynyt samaan aikaa myös palveluiden osalta ja täältä löytää hyvin ratkaisut eri tarpeisiin ilman naapurikyliin lähtemistä.


Järvenpään sijainti osana pääkaupunkiseutua on mainio monella tapaa; täältä on sopiva matka kaikkialle. Myös liikenneyhteydet ovat Järvenpäässä hyvät ja ne on hyvä myös säilyttää sellaisina. Järvenpäästä pendelöi päivittäin töihin yli kymmenen tuhatta ihmistä. Sijaintimme Lahdentien varressa on myös otollinen autoileville ja mahdollistaa hyvät yhteydet myös kuljetusliikenteelle. Tulevat kuntavaalit ovat monella tapaa tärkeät. Edessä ovat haastavat ajat niin kuntatalouden kuin koko kunnallishallinnon kehittymisen kannalta. Järvenpääläiset äänestäjät tarvitsevat yhteistyökykyisiä ja vastuullisia, vakaata talouspolitiikkaa sekä Järvenpään kasvua ja kehitystä ajavia luottamushenkilöitä. Me kokoomuslaiset tarjoamme tämän vaihtoehdon. Rakennetaan yhdessä paras tulevaisuus Järvenpäälle, myös jatkossa.

Lisää julkaisuja

15/03/2021

Vanhempaintoiminta tukee kuntien kasvatus- ja opetuspalveluita

Osallistuin hiljattain yläkoulun vanhempainyhdistyksen vuosikokoukseen. Kokous päätti osaltani pitkän jakson järvenpääläisissä vanhempainyhdistyksissä.